Shandong FSY Water Saving Technology Co., Ltd

5 asiaa, joita toimittaja ei kerro sinulle Dripnauhan tuotetun osaamista?

Julkaisuaika: 2021-06-28 17:28:41  Hits: 1

FSYDRIP veden säästäminen Technology Co, Ltd


Hello kaikille, tänään' d kuin esitellä teille tuotteen drip kastelunauha että käytämme usein.

1.jpg


Because drip kastelunauha on halpa ja helppo asentaa, se on tullut viljelijän' ensimmäinen valinta. Mutta tiedätkö mitä etuja ja haittoja kastelujärjestelmänauha? Ja kuinka oikein valita kastelujärjestelmänauha sopii sinulle, tänään selittää yksityiskohtaisesti koostumuksessa, edut ja haitat kastelujärjestelmänauha ja sen soveltamisen laajuus.


 1. Raw aineiden    

  Drip kastelunauha ekstrudoidaan PE polyeteeni hiukkasia, PE polyeteeni hiukkasia (jäljempänä PE hiukkasia) jaetaan uusia materiaaleja ja kierrätetään materials.How voimme onko tuotteet vastaanottamiensa tehty uusien materiaalien tai kierrätettyjä materiaaleja? on olemassa useita menetelmiä:

  a. Kiilto   

  - pinta uuden kastelujärjestelmänauha on sileä ja musta, kun taas pinta kerätyt kastelujärjestelmänauha on valkoista ja epätasainen.

   

  2_副本.jpg


  b. Sietokyvyn   

  - kastelujärjestelmänauha tehty uusien materiaalien on helppo venyttää ja ei ole helppo murtaa. Päinvastoin, kastelujärjestelmänauha kierrätysmateriaaleista murtuu heti vedetään, eikä sillä ole toughness.However useimmat kastelujärjestelmänauhat markkinoilla tehdään sekoittamalla kierrätetystä PE hiukkasia ja uusia PE hiukkasia suhteessa.

  4_副本.jpg


  2. Tuotantoprosessi   

  70% talteen PE hiukkasia ja 30% uusista PE hiukkasia sekoitetaan suhteessa, kuivattiin kone, liuotettiin ja suulakepuristettiin rakennettu-in laastari emitteri on injektio valettiin uusi PE hiukkasia, ja sitten kuumapuristetaan rakennetun-in kastelujärjestelmänauha.


  3.Advantages ja haitat

  Advantages:


  a. Emitteri on rakennettu, joka on kätevä antaa ja säästää asennusaikaa

  b. Tällä emitterillä on Ultra-long Filt -ikkuna, jotta anti-blockin suorituskyky on hyvä

  c. että etäisyys emitteri on joustavasti säätää ja käyttöalue on wided. Kevyt ja helppo transportatione.

  d.Cheap hinta


  Disadvantages: Lyhyt käyttöikä


  3_副本.jpg


     

  ///   

  //   

  -


  Pituus kunkin rullan on 1 km tai 2 km; Emitterin väli on 15 cm, 20 cm ja 30 cm; Virtaus 1,38 L H, 2 LH 4 LH.  

  -- yleisimmin käytetyt tuotteet ovat tuotteita, joiden paksuus on 0,2 mm, jaolla 20 cm, virtausnopeus 2 L

  H ja pituus 2000m

  roll. Tietenkin, jos kasvit, jotka kasvatat ovat erityisiä, voit myös muokata emitterin välilyöntiä ja paksuutta. (Fengshengyuan veden säästö tarjoaa räätälöityjä palveluja)

  Koska käyttöikä kastelujärjestelmä vyöt vaihtelee ympäristön, lämpötilan ja veden laadun kussakin paikassa, pitkien term käyttöön, yksittäiset päästöjen aiheuttajat voivat olla tukossa tai joitakin tuotteita voi olla vaurioitunut ja vuotaa. Siksi useimmat ihmiset korvaane muutaman kuukauden kuluttua tai vuoden käytön.

  微信图片_20210416212020_副本.jpg

5.Application laajuus\\nDue sen alhainen hinta, kätevä asennus ja yhtenäinen vesistöihin, kastelujärjestelmänauha levitetään yleensä lyhyitä \\nterm istutus paikkoja, kuten vihannesten istutus, kukka taimitarhat, puutarhat jne Jos tarvitset pidemmän käyttöiän, ehdotan käytät kastelujärjestelmä putkea. \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n:n kiinnitä huomiota ylöspäin vedenpoistoaukkoon estääkseen tukoksen estämiseksi. \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n

Edellinen: 5 asiaa, joita toimittaja ei kerr...

Seuraava: 5 asiaa, joita toimittaja ei kerr...