Shandong FSY Water Saving Technology Co., Ltd

Kuinka valita sinulle sopiva tippahuuhtelujärjestelmä?

Julkaisuaika: 2020-08-20 01:29:11  Hits: 4

Nykyään tiputuskastelujärjestelmä ei ole uusi termi, sen ovat tunnetut ihmiset ympäri maailmaa, ja yhä useammat ihmiset valitsevat tippakastelujärjestelmän. Koska tiputuskastelujärjestelmä säästää paitsi paljon resursseja myös maatalouden kehitystä entistä paremmin.


Mutta markkinoilla on niin paljon tiputuskastelutuotteita, miten valita?

Ehkä 70% ihmisistä ei ymmärrä. mitä sitten meidän pitäisi tehdä? Löydä ammattitaitoisia ihmisiä tekemään ammatillisia asioita. FSY Water Saving Technology Co, Ltd: llä on 15 vuoden kokemus tiputuskastelujärjestelmien suunnitteluun, suunnitteluun ja asennukseen. Se voi tarjota sinulle täydellisiä ratkaisuja ja olla välittävä hoitaja ympärilläsi. Seuraavassa esittelemme sinulle muutaman tippakastelutuotteen, jotta voit tehdä oikean arvion ostaessasi.

Markkinoilla yleiset tiputuskosteteipit, sisäänrakennettu dripper-PE-putki, ei tippaaja PE-putkea, mikä ero on näiden kolmen tuotteen välillä?


Kastele kasteluteippiä


Tippokaasutusteippi on yleisimmin käytetty tiputuskastelutuote, joka jaetaan yleensä kahteen tyyppiin: tavallinen tippuinen kasteluteippi ja paineen kompensointi tippunut kasteluteippi.

Tavalliset tiputushuuhteluhihnat ovat edullisia ja niiden käyttöikä on 1-2 vuotta. Ne soveltuvat yleensä vihannesten, kukkasien ja muiden kasvihuoneiden lyhytaikaiseen istutukseen ja pelloihin.

Painekompensoidut tiputushuuhteluhihnat ovat hieman kalliimpia ja niiden käyttöikä on 1-2 vuotta. Ne on varustettu silikageelilevyillä. Ne soveltuvat viljelykasvien lyhytaikaiseen istuttamiseen epätasaiselle maalle, kuten vuorille ja kukkuloille. Se voi varmistaa, että jokainen tippaaja purkautuu tasaisesti eri paineissa.


In-line tiputin PE-putki


Inline-tiputin-PE-putki sopii viljelykasveille, joissa on siisti ja asianmukainen väli ja pitkä kasvujakso, kuten puutarhoihin, kiinalaisiin kasvirohdosvalmisteisiin, maisemapuutarhoihin jne. Käyttöikä on noin 5 vuotta.


Ei tippaavaa PE-putkea


Sitä on käytettävä putkenlaskurin tai mikro-sprinklerin kanssa. Yleensä se sopii viljelykasveille, joilla ei ole selvää kasvien ja rivivälien järjestystä ja joilla on pitkä kasvusykli. Dripperin sijainti voidaan suunnitella puiden sijainnin mukaan, mikä on kätevä, helppo puhdistaa ja jota ei ole helppo estää. Yleisesti käytetty hedelmätarhoissa, kiinalaisissa kasviperäisissä lääkkeissä, maisemapuutarhoissa jne. Käyttöikä on noin 5 vuotta.


Toivon, että tämän päivän sisältö voi auttaa sinua. Jos tarvitset apua, ota meihin yhteyttä. FSY Water Saving Technology Co, Ltd on intiimimpi tippujen kasteluvalmistaja.

Edellinen: Miksi tiputuskastelujärjestelmä...

Seuraava: Kuinka ansaita enemmän rahaa maa...