Shandong FSY Water Saving Technology Co., Ltd

Kuinka ansaita enemmän rahaa maataloudessa?

Julkaisuaika: 2020-09-07 02:08:46  Hits: 4

Ajan kehittyessä yhä useammat maan ulkopuolella työskentelevät ihmiset haluavat palata kotiin perustamaan yrityksen tai valmistautumaan palaamaan kotiin yrityksen perustamiseksi. Laajamittainen istutus on monien ihmisten ensimmäinen idea. Se on myös hyvä valinta perustaa yritys.

 

Mielestäni monet ihmiset, jotka aikovat liittyä maatalousistutukseen tai aikovat liittyä maatalousistutukseen, eivät ehkä ymmärrä istutusta lainkaan tai vain ymmärtävät osan siitä. Kuinka aloittaa istutussuunnitelma ilman teknistä tukea?

annoying.jpg

 

Istutustuotteiden valinnan on perustuttava paikalliseen maaperään, lämpötilaan ja muihin sopiviin tuotteisiin.

Istutustekniikka ei ole muuta kuin tarve tehdä oikea asia oikeaan aikaan, kuten ymmärtää viljelykasvien kasvusykli ja määritellä sitten milloin lannoittaa, milloin kastella, milloin poistaa hyönteisiä, milloin suojella ja niin edelleen. Kokemuksemme mukaan tämä työ on myös 80 prosentin kasvattajien päivittäisen työn painopiste.

 

Tämä edellyttää tekniikan ja viljelijöiden älykästä sijoittamista. Viime vuosina yhä useammat ihmiset ovat kiinnittäneet huomiota älykkään maatalouden projektiin. Tämä ratkaisee tehokkaasti suurimman osan viljelijöiden ongelmista, kuten älykäs kastelu, älykäs lannoitus ja meteorologinen keräysjärjestelmä, maaperän kosteusjärjestelmä voi välittää maaperän lämpötilan ja kosteuden, pH: n, ilman lämpötilan ja kosteuden, valon voimakkuuden ja muita tietoja viljelijöille reaaliajassa.

  Smart-Agriculture.jpg

Ja FSY-älykäs lannoitusjärjestelmä voi täyttää edellä mainitut vaatimukset, voidaan myös räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan, jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

 

Kiitos lukemisesta. FSY Water Saving Technology Limited


Edellinen: Kuinka valita sinulle sopiva tipp...

Seuraava: 5 asiaa, joita toimittaja ei kerr...